Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Mv Grup Construct
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Rigole PEHD, Beton armat cu fibra de sticla.
Brand
Recyfix, Faserfix
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
RIGOLE RECYFIX caracteristici tehnice:

- corp rigola din PE-HD (polietilena cu inalta densitate) incasabila, ce asigura o rezistenta foarte mare la solicitari mecanice si chimice. Deasemenea asigura o conectare etansa fata de cele din amestec de beton cu polimeri, montare rapida datorita greutatii reduse, prelucrare prin taiere la diferite unghiuri usor de efectuat pe santier.

- ansamblul format din corpul rigolei si gratarul aferent sunt conforme cu noua norma europeana DIN V 19580 / EN 1433

Canale FASERFIX pentru drenarea spatiilor de parcare, benzinariilor, service-urilor auto, teraselor, zonelor pietonale sau cladirilor administrative, cu rezistenta la trafic greu cum sunt pistele de parcare pentru avioane.

Canale FASERFIX CHEMICAL care asigura drenarea eficienta si sigura a apelor reziduale sau a altor substante chimice corozive si extrem de poluante.
Camine FASERFIX, cu sectiunea 390 x 510 mm, si inaltime de 400 mm/tronson.

Canalele si caminele FASERFIX sunt fabricate din beton supracomprimat armat cu fibre de sticla, impermeabil la apa si produse petroliere, cu un inalt grad de rezistenta la ciclurile inghet-dezghet al apelor poluate si cu salinitate mare.

Ele sunt echipate cu rame, gratare si capace adecvate tipului de trafic, gama de sarcini acoperita fiind cuprinsa intre 15 kN si 900 kN/piesa.
Din Gura in Gura