Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Mv Grup Construct
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Separatoare din PE - HD
Brand
Aquafix
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Separatorul este executat din PE - HD (polietilena de inalta densitate) si prevazut cu rezervor decantor de namol si filtru coalescent.

- polietilena este foarte rezistenta la substante chimice active, in special uleiuri calde, solventi, grasimi, etc. Nu reactioneaza cu solutii care contin sare (anti-inghet) si alcaline, de asemenea foarte rezistenta la coroziune bacteriana.

- container fabricat printr-o singura operatie (monocuva) fara imbinari sudate si imbinari cu suruburi care trec din interior in exterior, conferind etanseitate perfecta. Partile componente executate din PE - HD sau otel inoxidabil, cu rezistenta totala la coroziune.

- filtru coalescent tip nou, executat din policarbonat ce asigura un nivel al hidrocarburilor deversate sub 5 mg/l. Este detasabil si usor de manevrat datorita formei si manerelor din otel inoxidabil, se poate curati, nu necesita inlocuire periodica.

- separatorul respecta norma EN 858-1 conform DIN 1999 (NTPA - 001/2002) si permite instalarea unui sistem de prelevare probe pentru Ministerul Apelor si Protectiei Mediului din Romania.

- dispozitiv de obturare automata cu flotor special.

- greutatea redusa si manerele incorporate determina o manipulare mult mai usoara.

- usor de conectat datorita intrarilor si iesilor din PE - HD, PVC-compatibile.

- rezistenta totala la inghet.

- Separatoarele din PE-HD se pot monta atat in zone necarosabile cit si in zone carosabile. Separatoarele din PE-HD se livreaza cu capace din PE-HD pentru montare in zone fara trafic auto, in cazul in care sunt necesare extensii / capace carosabile din fonta acestea se comanda separat.
Din Gura in Gura